Player Profile

Pápa Barnabás // Opten-Vasas HC

Pápa Barnabás

#14 csatár

Nationality :magyar
Date Of Birth :2000. 04. 21.
Height :175 cm
Weight :72 kg
Bio |

PÁPA BARNABÁS
csatár

Korábbi klubjai:
UTE

Az első korcsolyáról, az első botról, az első jégre lépésről:
Emlékszem rájuk, a korcsolyám azóta is el van rakva a szobámba. Az első felszereléseket a szüleimtől kaptam.

A legnagyobb Erste Liga-élményről:
A legnagyobb élményem a romániai utazáshoz és a csapatépítőhöz kötődik, amikor szánkózni mentünk el közösen. Ez az előző szezonban történt, nagyon jól éreztük magunkat.

A legemlékezetesebb meccsről:
Nem kérdés, hogy az első Erste Ligás évemből való, amikor a testvérem ellen játszhattam és gólt is szereztem ellene. Ez egy meghatározó pillanat a karrierem és mondhatom a család életében is.

A példaképekről:
Nekem a szüleim és a bátyám a példaképeim. A szüleim azért, mert végig segítettek, hogy idáig juthassak és azért, mert ennyit áldoztak az idejükből rám, ránk. A testvérem mindig mutatta a megfelelő irányt és példaként követhettem. Mindig talpra kell állni és sosem szabad feladni.

Az igazi csapategységről:
Nekem nagyon fontos a csapategység. A legfontosabb, hogy egy csapat összetartó legyen és a játékosok kisegítsék egymást a bajban. Az igazán jó csapat az öltözőben meg tudja válogatni a komoly és vicces szituációkat.

A legfontosabb célokról:
Mindenképpen szeretnék felnőtt ligában maradni és az egyetem mellett megpróbálni a legtöbbet kihozni belőle.

A meccsnapról:
Meccsnap előtt korábban fekszem, majd reggel egy tojásrántottával kezdek. A pre-game edzésre korábban érkezek és stickhandlinggel kezdek, majd a jeges edzés után rendbe rakom a szerelésemet. Délután egy alvás és egy könnyebb ebéd után visszamegyek a csarnokba és jöhet a meccs!

Arról, miben szeretne leginkább fejlődni a szezonban:
Agresszivitásban és erőben.

Arról, miért jöjjön ki egy hokibarát a Vasas meccseire?
Mindenképpen a meccsek színvonala miatt, és mert egy jó szórakozási lehetőséghez juthat. Emellett egy nagy család tagja lehet, ha rendszeresen megnéz minket.

A tanulásról:
Idén felvettek a Budapesti Gazdasági Egyetem gazdálkodási és menedzsment szakára. Ezt szeretném nappalin elvégezni és versenyképes diplomát szerezni.

Pápa Barnabás // Opten-Vasas HC