Player Profile

Czakó Barna / Opten-Vasas HC

Czakó Barna

#77 csatár

Nationality :magyar
Date Of Birth :1997. 06. 14.
Height :177 cm
Weight :83 kg
Bio |

CZAKÓ BARNA
csatár

Korábbi klubok:
UTE, MTK

Az első korcsolyáról, az első botról, az első jégre lépésről:
Emlékszem mindkettőre, valószínűleg apukámnál vannak a padláson valahol. Az első hokiedzésemre tisztán emlékszem, mert az első 20 perc körülbelül azzal telt, hogy sírtam, mert megijedtem attól, hogy a többiek már milyen jól korcsolyáznak. Aztán szerencsére belerázódtam.

A legnagyobb Erste Liga-élményről:
A legnagyobb élményem az, hogy minden nap azon a szinten tudunk játszani, amiről sok éven keresztül álmodoztunk.

A legemlékezetesebb mérkőzésről:
Nincsen egyetlen olyan, amit kiemelnék külön, az összes győzelemre, az összes jó mérkőzésre nagyon boldogan gondolok vissza.

A példaképekről:
A szüleimet, nagyszüleimet szeretném kiemelni, nagyon sok mindent tanultam/tanulok tőlük, nagyon sokat hordtak edzésre, sokszor ők tartották bennem a lelket, nélkülük most biztosan nem lennék itt.

Az igazi csapategységről:
Az igazi csapategységet az jelenti számomra, hogy ha bármi problémám adódik az élet bármelyik területén (jégen, jégen kívül) akkor biztosan tudom azt, szólhatok valakinek a srácok közül, mert biztos, hogy nem egyedül kell megbirkóznom ezzel a problémával. A miénk egy ilyen csapat!

A célokról:
Addig szeretnék játszani, amíg minden percét élvezem a jégkorongnak. És hát a lehető legmagasabb szintre szeretnék eljutni.

A meccsnapról:
Minden meccsnapot próbálok ugyanúgy csinálni, megvan minden kis rutinom, de ezeket hosszú lenne mind leírni.

A tanulásról:
Rekreáció- és sportszervezés szakra járok a Testnevelési Egyetemre, amikor az időm engedi délutánonként edzősködöm, mindenféleképpen szeretnék a sportban maradni, amíg csak tudok.

Czakó Barna / Opten-Vasas HC