Újabb mérkőzéseink maradnak el

Az Opten Vasas HC csapatára még vizsgálatok várnak a következő időszakban, így a visszatérés egyelőre várat magára.

Mint ismert, csapatunk keretében nagy számban jelent meg az új típusú koronavírus, a játékosok azóta súlyosabb tünet nélkül átvészelték a karanténidőszakot. Az otthoni kényszerpihenőnek már vége, ugyanakkor ez nem jelenti azt, hogy máris visszatérhetnek a fiúk a jégre.

Az egészségügyi protokollnak megfelelően kardiológiai vizsgálat előtt áll a csapat, ezt ezen a héten teljesítették volna a fiúk, de a vizsgálat a jövő hétre tolódott. Ennek megfelelően – az ottani eredmények függvényében is – később jöhet el újra az első, majd a többi meccsnap is, hiszen a vizsgálattól függetlenül is vissza kell nyerni a megfelelő fizikai állapotot.

Csapatunk vezetősége tájékoztatta a Magyar Jégkorong Szövetséget, hogy egyelőre nem tud kiállni a tervezett mérkőzésekre (az első kettő a vizsgálat tolódása nélkül sem lett volna még reális), így elmarad:

a november 10-i, MAC elleni,
a november 13-i, Dunaújváros elleni,
a november 15-i, Titánok elleni
a november 17-i, FTC elleni és
a november 20-i, Corona Brassó elleni mérkőzésünk.

Legkorábban november végén tudunk pályára lépni, amennyiben a szükséges vizsgálatok megtörténnek és az eredményeket kiértékeljük, valamint fennállnak a mérkőzések biztonságos megrendezését garantáló állapotok.