Turbucz Martin ismét A hét játékosa az Erste Ligában!

Csapatkapitányunk másodszor lett a hét legjobb játékosa az Erste Ligában, tevékeny részt vállalt ugyanis abban, hogy az Opten Vasas HC a rájátszásba jutott (három gól és három gólpassz volt a termés).

A liga weboldala ennek apropóján készített vele interjút, amelyben így nyilatkozik: “Az biztos, hogy mi nagyon akartuk a playoffot. Az előző két évben nem sikerült, és most a saját kezünkben volt a sorsunk, pontelőnyben voltunk, és tudtuk, hogy kétszer nyernünk kell ellenük. Ez még jobban ösztönzött minket. Egy kis mini playoff alakult ki a Titánokkal a nyolcadik helyért. A csapatból mindenki nagyon akarta, hogy összejöjjön, ez vezetett ahhoz, hogy el is értük a célunkat.”

Turbucz Martin szerint nem lesz könnyű a folytatás, de állunk elébe:

“Tudjuk, hogy nem mi leszünk az esélyesek, bárki is választ minket, de örülnék, ha egy kört még tudnánk menni. Ehhez az kell, hogy a továbbiakban is mindenki a maximumot nyújtsa, és jól jöjjön ki a lépés. Az a célunk, hogy megnehezítsük a következő ellenfél dolgát, minél több győzelmet húzzunk be, és meglátjuk, ez mire lesz elég.”

A teljes interjút itt lehet elolvasni.