Remek gyakorlómérkőzés a DVTK Jegesmedvékkel

A Vasas HC csapata pénteken délelőtt Miskolcon játszott felkészülési mérkőzést a magyar válogatottakkal és légiósokkal felálló DVTK-val.

Az U20-as válogatott elleni két edzőmeccs, valamint a Dunaújvárosi Acélbikák és a Fehérvári Titánok elleni felkészülési találkozók után ismét jégre lépett az Erste Ligára készülő Vasas HC csapata.

Húszfős kerettel utaztunk a szlovák Extraligára készülő Jegesmedvékhez, akiktől a mérkőzésre csatlakozott hozzánk Lövei Dávid és Farkas Márton, így volt ez a Titánok ellen is. Nem lehetett még ott a csapattal a sérüléssel bajlódó Sági Máté és Páterka Bence, játszott viszont már Schmál Kristóf.

A szakmai stábok megállapodtak abban, hogy a gyakorlás és a mérkőzés eredményét nem hozzák nyilvánosságra, de annyit elárulunk, hogy a Vasas csapata nem vallott szégyent, sőt, összeszedett játékkal jelentkezett, nemcsak védekezésben (de ott felettébb), hanem támadásban is.

Jó élményekkel távozhattak tehát a srácok a miskolci jégcsarnokból.

Felkészülési mérkőzés:

DVTK Jegesmedvék-Vasas HC 
Miskolc, zárt lapuk mögött

DVTK Jegesmedvék: Rajna (Kiss B.) – Csányi, Kiss D., Vojtkó, Szirányi, Láda, Révész, Vas, Magosi, Pukka, Galanisz, Ritó, Odnoga, Osterberg, Rokaly, Galajda, Pecsét, Kamarási, Mattyasovszky, Vezetőedző: Dave Allison

Vasas HC: Tóth B. – Seregély, Bukor, Tornyai, Kováts, Surányi, Schmál, Béres, Németh Á., Turbucz, Pápa B., Szlama, Bödök, Szalma, Csiki, Horváth Bence, Czakó, Nagy M., Farkas B., Léránt, Farkas M., Lövei, Vezetőedző: Ladányi Balázs