tit

Nincs megállás: megyünk Fehérvárra

A Schiller-Vasas HC a Fehérvári Titánok ellen játssza harmadik mérkőzését a középszakaszban.

Erőltetett menet: kétnaponta bajnoki, a héten a harmadik.

A keddi és a csütörtöki nem sikerült jól, mármint ami az eredményességet illeti, de a Hokiklub Budapest és a Gyergyószentmiklós ellen is akadtak olyan periódusok, amikre lehet építeni a folytatásban.

„Az elvégzett munkával és annak minőségével elégedett vagyok” – mondta Ladányi Balázs a gyergyóiak elleni meccs után, vezetőedzőnk szerint az hiányzik, hogy a fiúk lássák, megértsék, itt már még többet kell tenni egy-egy gól vagy gólhelyzet kialakításáért. Még nagyobb koncentráció, még nagyobb akarat kell a gólhoz, hiszen góllal, gólokkal lehet pontot, pontokat szerezni.

Inglis Ákos is erről beszélt felvezető interjújában: a kapu előtt „mocskosan” bele kell állni, és mindent megtenni, hogy a korong a kapuba kerüljön. 

Nos, szombaton a Fehérvárhoz utazunk, a Titánok győzelemmel kezdtek, csütörtökön megverték a Hokiklubot, és nyilván az a céljuk, hogy a középszakaszban hazai pályán hibátlanok maradjanak. 

Nekünk ebben a szezonban nem nagyon termett babér a Raktár utcában, 4-2-re és 6-3-ra maradtunk alul az alapszakaszban. Most ennek a szériának kellene megszakadnia.

A bajnoki 17:30-kor kezdődik Székesfehérváron.