NHL trend Világmárkák az Opten Vasas HC-nél. Warrior és TRUE felszerelésben a 2021-2022 szezonban.

A Vasas jégkorongcsapat 2021/22 szezonjának felszerelés beszerzési tenderét hosszas mérlegelést követően Warrior és a TRUE világmárkákat képviselő, a jégkorong sport több évtizedes meghatározó szereplője a Jégvilág 2004 Kft. nyerte. Ez a lépés fordulópont a csapat életében és tökéletesen kiegészíti a Vasas HC új marketingstratégiáját.

Az Opten Vasas HC nem csak felszerelés beszerzésében tekintetében fog együttműködni a Jégvilággal, hanem mindemellett a csapatunk vezetőedzője Ladányi Balázs (Godó) és az NHL -t is megjárt Szuper Levente kapusedző is elfogadta a felkérést, hogy a TRUE és a Warrior márkák magyarországi kampányának „arcaivá” váljanak.

A két szapporói hős méltán tartozik a magyar jégkorong legmeghatározóbb sportolói közé. Ez az együttműködés a csúcssportolók és a világ egyik legjobb sportfelszerelés márkájának találkozásáról szól.

Csapatunk az együttműködés révén olyan lehetőséget kap, mely garantálja, hogy játékosainknak 100%-ig csak a játékra kelljen koncentrálniuk. A Jégvilág által képviselt Warrior és TRUE termékek révén a Vasas a legújabb fejlesztésű, kényelmes és legfőképp biztonságos felszerelésben állhat jégre, hogy ismét támadásba lendüljön.

A stratégiai együttműködés aláírási ceremóniáját követően, Majoross Kristóf a cég ügyvezető igazgatója mutatta be a Jégvilág által képviselt termékek legújabb generációját. A speciális technológiával gyártott és teljes mértékig egyénre szabott korcsolyák méreteit az interjút követően le is vették egy mobil 3D szkenner segítségével.

Hamarosan az Opten Vasas HC vezetőedzője Ladányi Balázs, Szuper Levente kapusedző, valamint Revák Zoltán edző mellet játékosaink is a lábukra tervezett, névre szóló TRUE korcsolyákkal karcolhatják a jeget.