Kölcsöncserék a DVTK Jegesmedvékkel

Folytatódik a gyakorlatban a DVTK Jegesmedvék és az Opten Vasas HC közötti sportszakmai együttműködés. Több játékos edz a héten kölcsönben a Vasas Jégcentrumban és a miskolci jégcsarnokban.

Korábban Turbucz Martin, Páterka Bence és Szalma Zsolt szerepelt kölcsönben a szlovák Extraligában szereplő miskolciaknál, ők játszottak is a Tipos Ligában több mérkőzésen is.

Most a két csapat szakmai stábja ismét egyeztetett (ahogyan ez folyamatosan történik a szezon során), és ennek megfelelően jövő keddig a miskolciak kérésére a DVTK-nál edz kapusunk, Tóth Balázs, a nemrég a felnőttválogatottban szerepet kapó védőnk, Bukor Rajmund, valamint két meghatározó csatárunk, Turbucz Martin és Páterka Bence.

Ezúttal viszont játékosok érkeznek csapatunkhoz is, akik szerepet kaphatnak a Corona Brassó elleni csütörtöki és a MAC elleni hétfői Erste Liga-bajnokin.

A kapus Kiss Bence mellett az U20-as válogatottal divízió 1/B-s vb-t nyerő, éveken át Svájcban edződő Révész Marcell és az U20-as válogatott jelenlegi tagja, Mattyasovszky Gergely edz majd csapatunkkal hétfőig.

A DVTK pénteken a Slovan Bratislavát fogadja, majd vasárnap a Besztercebánya vendége lesz a szlovák Extraligában, kedden pedig a Zvolen csapatát látja vendégül.

Az Opten Vasas Corona Brassó elleni mérkőzése csütörtökön, 18:40-kor kezdődik.