Kaqun-látogatás a regeneráció jegyében

Az Opten Vasas HC tagjai – támogatónknak köszönhetően – kipróbálták a speciális vízkezelési technológia segítségével kialakított fürdő- és ivóvizet.

A jégkorong nem kisasszonysport, a terhelés versenyszezonban roppant jelentős, éppen ezért fontos a megfelelő regeneráció, a fizikai állapot egyensúlyban tartása. A sportolók, a szakmai és egészségügyi stábok folyamatosan keresik az alternatív megoldásokat a teljesítmény növelésére.

A Kaqun víz használata is ebbe a sorba illeszkedik, az innovatív fejlesztéssel kialakított (magyar találmányról van szó) ivó- és fürdővíz segít abban, hogy az oxigénhiányos szövetek jobb oxigénellátottsághoz jussanak. Az izmokra, az ízületekre jó hatással van a víz, ami ráadásul nyugtató, pihentető.

A Kerepesen található fürdőklubban a srácok 50 perces fürdőt vettek az oxigénban dús, 38 fokos Kaqun-vízben, előtte pedig Dr. Robert Lyons, a cég ügyvezetője jóvoltából hallgattak meg egy előadást arról, miért érdemes használni és inni a vizet.

Remek eredményeket lehet elérni a teljesítmény fokozásában, Lubics Szilvia ultrafutó, Kiss Jenő testépítő, Magyar János autóversenyző is példa minderre, de a világ több pontján, így az Egyesült Államokban (Manny Pacquiao ökölvívó is ismeri és fogyasztja a vizet), valamit Ázsiában is jelen van a Kaqun (ott tollaslabda grand prix-versenyek főtámogatójaként). Dr. Robert Lyson elmondta, nagyon büszke arra, hogy az Opten Vasas HC csapata is a partnerek közé került, mostantól pedig a játékosok visszajelzéseire várunk.

Összefoglaló videónk a látogatásról:

 Fotókat itt lehet találni a látogatásról.