Opten Vasas HC - Corona Brasov Wolves

Gólok tekintetében a Vasas lett a negyeddöntő második helyezettje

Az Erste Liga negyeddöntős gól és lövés statisztikája alapján az Opten Vasas HC a második helyre tornázta fel magát hét mérkőzéssel, két lőtt góllal lemaradva a Sport Club Csíkszereda után.

Az alapszakasz végeztével a ligaelső Corona Brasov Wolves az Opten Vasas HC-t választotta ellenfeléül, mely majdnem a vesztét okozta. A Vasas fiatal játékosai Ladányi Balázs vezetőedző mentorálásával gyorsan alkalmazkodtak a brassói csapathoz és 3:0-ról, a liga történelmében először egyenlíteni tudtak.

A 7 kemény negyeddöntős mérkőzés alatt 21 gólt lőttünk 10.10%-os lövési hatékonyság mellett, csupán 0,1%-kal lemaradva a statisztikát vezető Sport Club-tól.

A Vasas az általa nyújtott játékkal elnyerte több másik csapat szurkolóinak tiszteletét is, melyért köszönetet mondunk és sportolóink külön is hálájukat fejezik ki a sok támogatásért.

Az idei év sok meglepetést tartogatott a szurkolók számára és megérdemelt megbecsülést hozott a csapatnak. A következő szezonra még nagyobb erőbedobással és a játékosok fizikai és szellemi teljesítőképességük határainak elérésével nézünk szembe a kihívásokkal, hogy az utolsó mérkőzésünk már a döntőben legyen játszva.

Hajrá VASAS!