Az UTE ellen folytatjuk

Ismét jégre lép az Erste Ligában az Opten Vasas csapata, szerdán az Újpest vendégei leszünk.

Kiválóan sikerült a visszatérés a csapat számára, hiszen 46 nap kényszerpihenőt követően 5-1-re nyertek a fiúk Debrecenben, a DEAC ellenében.

Nemcsak akaratban, de játékban is felvettük a versenyt a jóval esélyesebb debreceniekkel, miközben Tóth Balázs nagyszerűen védett a kapuban, a védőjáték pedig előtte hősiesen bírta a hazai nyomást.

„Tényleg nagyon jól sikerült a visszatérés, mindenki jól érezte magát a jégen és szerencsére nyerni is sikerült. Ez mindenkit feldobott, az edzőknek pedig ugyanaz az elvárása velünk szemben a szerdai meccsen is, mint eddig. Próbáljuk a maximumot nyújtani. Az UTE ellen eddig mindig jó meccset játszottunk, remélem, ez most is így lesz. Még bennünk van a hosszú kihagyás, de mindenki igyekszik visszanyerni a megfelelő erőállapotát, és szerintem jó úton haladunk efelé” – mondta Páterka Bence, az Opten Vasas játékosa a kedd délelőtti edzést megelőzően.

Az UTE legutóbb 6-4-re kikapott a MAC otthonában, előtte viszont 5-2-re legyőzte a Debrecent, masszív csapat, amely 11 mérkőzést játszott már a szezonban, és jelenleg az 5. helyen áll a tabellán.

Ladányi Balázs és a stáb a hétfői szünnapot követően 80 perces jeges edzést vezényelt a csapatnak kedden, a szerdai mérkőzés pedig majd 18 órakor kezdődik az Újpesti Jégcsarnokban.

Ezt követően sűrű napok jönnek a csapat számára, hiszen erdélyi túra előtt állnak a fiúk, és a lilák elleni találkozó előtt koronavírus-tesztelésen vesznek részt.

November 28-án a Gyergyószentmiklós vendége lesz a csapat, ezt követően pedig elviekben a másik két erdélyi csapattal is találkozik. Addig viszont még sok idő eltelik, a programról folyamatosan adunk tájékoztatást.