A MAC neveltjei Bugár Gábor és Majoross Barnabás is leigazoltak az Opten Vasas HC-hez

A mai napon két újabb játékossal, Bugár Gáborral és Majoross Barnabással gazdagodott az Opten Vasas HC csapata.

A MAC HKB Újbuda szárnyai alatt felnőtt fiatal és kiváló játékosok Majoross Barnabás és Bugár Gábor nem ismeretlen a Vasas számára, hiszen három éve csapatunkban is játszottak.

Örömünkre szolgál, hogy idén a két fiatal tehetség ismételten kék-piros mezt ölt és bízunk bennük, hogy csapatunk részeként velük együtt még előkelőbb helyezést érhetünk el.

Bugár Gábor: „Kettőnk nevében is mondhatom, hogy nagyon szeretjük ezt a csapatot, korábban is öröm volt átjönni játszani mind a brigád, úgy az edzői team miatt is. Az előző években láttuk, hogy a Vasas milyen jó irányba megy, melyből csak egy példa volt a Brassó elleni küzdelem. Részemről külön köszönet Godónak (Ladányi Balázsnak), hogy minden követ megmozgatott, hogy a sportot és a tanulást is folytatni tudjam. A következő szezonban mindenképpen szeretnénk elérni a playoff-ot és ott minél jobb teljesítményt mutatva egyre tovább haladni.”

Majoross Barnabás: „A döntést a csapatváltásról én hoztam meg és kérdés nélkül a Vasas jutott először eszembe. Az a tapasztalat, hogy milyen volt korábban együtt dolgozni a csapattal arra sarkalt, hogy ha megmutassam mi az, ami bennem van. Nagyon boldog vagyok, hogy sikerült megállapodni. Nyilván minden évben szeretnénk előrébb lépni és többet is fogunk érte tenni, hogy ez meg is valósuljon.”